Een hypotheek als zelfstandige?

Ben je zelfstandig ondernemer? En heb je een woning gevonden die helemaal voldoet aan je wensen? Als ZZP'er kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Eigenlijk best gek, want veel ZZP'ers kunnen genoeg verdienen om hun hypotheek te blijven betalen.

Wat is er wél mogelijk?

Wil je als zelfstandige weten welke mogelijkheden er juist wél zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheken aan zelfstandigen. Wij kunnen zelfs een hypotheek voor je regelen wanneer je nog maar één jaar zelfstandige bent. Veel mensen denken dat je eerst minimaal 3 jaar voor jezelf moet werken. Dit klopt lang niet altijd. Wij werken met ruim 30 verschillende geldverstrekkers, waardoor je de grootste slagingskans hebt. Ook wanneer je onderneming bestaat uit ingewikkelde constructies ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom Wolters advies?

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen je of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we je inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd jouw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons!

  • onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • Persoonlijk advies;
  • Een vertrouwd kantoor in de regio;
  • mogelijkheden tot maatwerk;
  • goede begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek;

Wij bieden u een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dan vertellen wij wat wij voor je kunnen doen. Neem je contact met ons op?

 

Persoonlijk advies voor uw hypotheek? Neem contact met ons op: