Hypotheken

Een huis kopen zult u vast niet iedere dag doen. Het is een terrein met allerlei regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. En wat dat betreft zult u goed beslagen ten ijs willen komen. Met de keuzemogelijkheden aan de rechterkant van dit scherm willen we u alvast een beetje op weg helpen.

Waarom hypotheek advies?

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen.

Daarom geven we je een helder advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie en nemen we het volledige hypotheekproces uit handen. Zo weet je zeker dat je een hypotheek kiest die volledig op jou is afgestemd en waar je ook in de toekomst tevreden over blijft. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en doen zaken met 30 geldverstrekkers hierdoor kunnen wij dus altijd de voor u best passende hypotheek aanbieden. Op een slimme, maar vooral persoonlijke manier! Het eerste oriënterende gesprek is altijd vrijblijvend en gratis bij ons!

  • onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • Persoonlijk advies;
  • mogelijkheden tot maatwerk;
  • goede begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek;
  • gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken voor ZZP'ers

 

Wat kunt u lenen?

Wilt u alvast een indicatie van wat u kunt lenen? Dit kunt u eenvoudig berekenen met onze berekeningstool. Zorg dat u uw inkomengegevens bij de hand hebt. Heeft u nog financiële verplichtingen? Houd deze dan ook bij de hand, deze hebben invloed op wat u kunt lenen.

Klik hier voor een indicatie van uw maximale hypotheek.

Doet u de onderhandelingen zelf?

Dan is het al helemaal belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat u al uw financiële mogelijkheden kent. Naast uw financiële mogelijkheden zijn er nog andere zaken waar aan gedacht moet worden. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, om u te helpen bij de aankoop van de woning en het kiezen van een woning en een hypotheek.

Hypotheek gesprek?

Natuurlijk maken wij graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op. Bij ons is het eerste oriënterende gesprek altijd gratis en vrijblijvend!

 

Persoonlijk advies voor uw hypotheek? 

 

Neem contact op