Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • Escharen 0486 - 475 537 / Boekel 0492 - 321 632
  • info@woltersadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheken

Een huis kopen zult u vast niet iedere dag doen. Het is een terrein met allerlei voetangels en klemmen. Regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. En wat dat betreft zult u goed beslagen ten ijs willen komen. Met de keuzemogelijkheden aan de linkerkant van dit scherm willen we u alvast een beetje op weg helpen.

Waarom hypotheek advies?

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd jouw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons!

  • onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • Persoonlijk advies;
  • mogelijkheden tot maatwerk;
  • goede begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek;

Wat kunt u lenen?

Wilt u alvast een indicatie van wat u kunt lenen? Dit kunt u eenvoudig berekenen met onze berekeningstool. Zorg dat u uw inkomengegevens bij de hand hebt. Heeft u nog financiële verplichtingen? Houd deze dan ook bij de hand, deze hebben invloed op wat u kunt lenen.

Klik hier voor een indicatie van uw maximale hypotheek.

Doet u de onderhandelingen zelf?

Dan is het al helemaal belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat u al uw financiële mogelijkheden kent. Naast uw financiële mogelijkheden zijn er nog andere zaken waar aan gedacht moet worden. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, om u te helpen bij de aankoop van de woning en het kiezen van een woning en een hypotheek.

Hypotheek gesprek?

Natuurlijk maken wij graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op. Bij ons is het eerste oriënterende gesprek altijd gratis!


Persoonlijk advies voor uw hypotheek? Neem contact met ons op: