Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • Escharen 0486 - 475 537 / Boekel 0492 - 321 632
  • info@woltersadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kansen zien

Als ondernemer ziet u kansen die anderen niet zien. U durft deze kansen te grijpen en doet er alles aan om deze tot een succes te maken. Maar zoals iedereen weet, brengt elke kans risico’s met zich mee. Wij kunnen u, als uw risico-specialist, adviseren over deze risico’s. Op die manier kunt u zich bezighouden met wat u leuk vindt, namelijk ondernemen! Bent u op zoek naar een deskundig verzekeringskantoor bij u in de buurt waar u altijd even binnen kunt lopen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het maakt niet uit of u een eenmanszaak heeft of een BV met medewerkers in dienst hebt, wij kunnen u in alle gevallen adviseren.

Risico's in kaart brengen

Ons doel is om uw risico’s in kaart te brengen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van uw daadwerkelijke risico’s als ondernemer. Vervolgens gaan wij samen met u kijken hoe deze risico’s het best beheerst kunnen worden. Er kan bijvoorbeeld voor gekozen worden om de risico’s te vermijden, te verminderen of zelf te dragen. Zijn voorgaande opties geen mogelijkheid, dan kan een verzekering de oplossing bieden. In die gevallen gaan wij na wat de mogelijkheden in de markt zijn. Hierbij zullen we verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken, op voorwaarden en op prijs. Omdat wij voor 100% onafhankelijk van de verzekeraars werken, kunnen wij die vergelijking zo objectief mogelijk maken. En wanneer alle risico’s in kaart zijn gebracht en de oplossingen zijn gevonden, volgt ons advies.

Wanneer u kiest voor ons advies, dan kiest u voor:

  • Deskundig verzekeringskantoor
  • Bij u in de buurt
  • 100% onafhankelijk
  • Zorgvuldige risicoscan
  • De beste verzekeringsoplossingen

Verzekeringsoplossingen

Indien u ons advies opvolgt, regelen wij de voorgestelde verzekeringsoplossingen. We vragen, in nauw overleg met u, de polissen aan of wijzigen de bestaande polissen waar dat nodig is. Daarna controleren we uiteraard of de polissen zoals de verzekeraars die aanleveren correct zijn. Uiteraard komen we vervolgens periodiek bij u langs om samen uw risico’s in kaart te blijven brengen en de verzekeringen af te stemmen op de ontwikkelingen in uw bedrijf. Als risico-specialist staan wij aan uw zijde in het ondernemerschap. Hierdoor worden wij door veel van onze klanten vooraf benaderd voor advies met betrekking tot ondernemingskeuzes en de eventuele risico’s die dit met zich meebrengt. Op basis daarvan kunt u betere bedrijfsbeslissingen maken, omdat de risico’s beter in kaart zijn gebracht. Hiermee kunt u een voorsprong nemen op uw concurrenten.

Wij staan u graag bij als uw risico-specialist om u te ontzorgen in het ondernemerschap. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen.


Persoonlijk advies over uw verzekeringen? Neem contact met ons op: