U bent benieuwd naar wat u kunt lenen.

Wij helpen u hier graag bij. Daarom mag u altijd vrijblijvend langskomen voor een hypotheekgesprek. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u liever gelijk een indicatie wilt hebben. Daarom hebben wij een aantal handige rekentools voor u ontwikkeld. Hiermee kunt u zelf berekenen wat voor u de mogelijkheden zijn. Heeft u naar aanleiding van de berekeningen nog vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Een snelle indicatie van uw maximale hypotheek

U wilt snel weten wat u maximaal kunt lenen. Dat kunt u hier berekenen. U krijgt na het invullen van uw inkomen en financiële verplichtingen snel een indicatie van uw maximale hypotheek.

Een complete hypotheekberekening

U weet wat u aan hypotheek kunt krijgen. Maar welke maandlasten zou dit met zich meebrengen? Wat zijn de extra maandlasten wanneer ik de verbouwing meefinancier? Hoeveel scheelt het als ik meer eigen geld gebruik bij de aankoop? Dit zijn allemaal vragen die u kunt beantwoorden wanneer u de complete hypotheekberekening invult. Deze rekentool geeft u een goede indicatie van uw maandlasten. Wanneer u een nauwkeurige berekening wenst, dan maken wij deze graag voor u. U kunt contact opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Berekening oversluiten hypotheek

Heeft u al een hypotheek? En wilt u weten of u wellicht voordeliger uit bent door over te stappen naar een andere geldverstrekker? Dan kunt u dit eenvoudig via deze rekentool berekenen. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend bij ons een afspraak inplannen. Het eerste orënterende gesprek is altijd gratis. Neem daarom nu contact met ons op, om uw voordeel te berekenen.

 

 

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie