Wij brengen u financiële rust waar u dat zoekt.

Op basis van uw wensen en uw huidige situatie brengen wij uw financiële risico's in kaart. Beter gezegd, we proberen ze allemaal transparant te maken. Zodat u precies inzichtelijk krijgt welke stappen eventueel nog genomen zouden moeten worden. 

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel advieskantoor. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij, vanuit een 100% onafhankelijkheid, ons volledig kunnen richten op UW belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning, particuliere verzekeringen of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • hypotheekadvisering;
  • verzekeringen;
  • bancaire diensten;
  • oudedagsvoorzieningen;
  • vermogensgroei.

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten.

Hoe doen wij dat?

Wij doen dit graag door middel van een persoonlijk gesprek. En dat mag natuurlijk bij ons op kantoor, maar ook gewoon bij u thuis. En bent u ondernemer, ook dan zouden we gewoon naar u toe kunnen komen. Want ú bepaalt.

Maar waar en wanneer we elkaar ook spreken, het doel is een volledig onafhankelijk advies op tafel te leggen, waar u mee verder kunt. Maatwerk dus. 

Aan de zijkant van dit scherm ziet u de terreinen waarop wij ons richten. Kijk eens rustig rond op onze website voor nog wat meer informatie.

En wanneer er bij u vragen zouden ontstaan, aarzelt u dan niet om ons te bellen.

 

Bent u toe aan een oriëntatiegesprek? Vul dan onderstaand formulier in!

Dan nemen wij op korte termijn contact met u op.

Uw gegevens
Uw vraag/opmerking*
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie