Startershypotheek

Het kopen van je eerste woning is een grote en spannende stap in je leven. Het is fijn en heel belangrijk dat je hier goede begeleiding krijgt. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

  • gratis oriënterend gesprek;
  • onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • gespecialiseerde begeleiding;
  • speciale startersregelingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van starters op de woningmarkt. Wij zorgen ervoor dat jij de best passende hypotheek krijgt en kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn. Wij doen er alles aan zodat jij toch jouw droomhuis kunt kopen. Wij denken met je mee en zoeken naar maatwerkoplossingen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wij beoordelen de mogelijkheden voor speciale startersregelingen, denk hierbij aan de starterslening en andere koopsubsidies. Maar wij bekijken ook de mogelijkheden binnen de familiekring, bijvoorbeeld schenkingen en leningen bij je ouders. Dit kan voor jou, maar óók voor je ouders interessant zijn.

Wij gaan jou volledig ontzorgen bij de hypotheekaanvraag. Dat wil zeggen dat wij o.a. de contacten onderhouden met de makelaar, de hypotheekverstrekker en de notaris. Daarnaast houden wij alle belangrijke deadlines in de gaten, zodat jij hier niet aan hoeft te denken.

Eerste afspraak altijd vrijblijvend en gratis

Wil jij weten of jij jouw droomwoning kunt kopen? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en maatwerkoplossingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op met ons op. Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Neem contact op