Verzekeringskantoor in de Regio

Is uw verzekeringsadviseur gestopt? En heeft u geen aanspreekpunt meer in de buurt? Overstappen is zo geregeld! Wist u dat dit vaak al met één handtekening geregeld kan worden?

Steeds meer verzekeringskantoren besluiten hun deuren te sluiten. Het gevolg hiervan is dat uw verzekeringspakket bij een groot kantoor wordt ondergebracht, wat niet eens in de regio ligt. Even langskomen kan dus niet meer. Verder krijgt u te maken met lange wachtrijen aan de telefoon of is er zelfs helemaal geen telefonisch contact meer mogelijk en gaat alles via de e-mail of internet.

Wolters advies staat voor je klaar!

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Als fullservice kantoor vinden we het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn. Zo kunt u tijdens kantooruren altijd bij ons langskomen mét of zonder afspraak. Ook telefonisch en via internet zijn wij goed bereikbaar. Is er een noodgeval? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via ons noodnummer.

Als u voor Wolters advies kiest, kiest u voor:

  • Deskundigheid
  • Fullservice
  • Klantgerichtheid
  • Maatwerk
  • Goede bereikbaarheid
  • 100% onafhankelijk

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Wij bekijken dan of uw verzekeringen nog actueel zijn en of u wellicht kunt besparen. We kunnen de verzekeringen in veel gevallen direct via ons kantoor laten lopen, zodat u ook bij toekomstige vragen bij ons terecht kan. U behoudt dan uw huidige verzekeringen, maar wij worden uw aanspreekpunt, waar u altijd binnen kunt lopen.

Wij staan u graag bij als uw risico-specialist om u te ontzorgen in het ondernemerschap. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen.

 

Neem hier contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend orïentatiegesprek.