Een hypotheek als flexwerker?

Natuurlijk is dat mogelijk! Je hoort vaak dat het lastig is om een hypotheek te krijgen wanneer je een flex-contract of nuluren-contract hebt. Toch is dit niet altijd waar. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wat zijn de mogelijkheden?

Voorheen moest je 3 jaar werkverleden hebben, wilde je een hypotheek kunnen krijgen. Met de komst van de perspectiefverklaring is dit lang niet altijd het geval. Je kunt nu al een hypotheek krijgen als je 1 jaar werkzaam bent. De perspectiefverklaring wordt opgesteld door het uitzendbureau. Zij kijken dan ook naar je perspectief op de arbeidsmarkt. Er wordt dan gekeken naar je opleiding, werkervaring, functie en vaardigheden.

Wil jij weten wat dit voor jou betekent? Wij vertellen je er graag meer over.

Waarom Wolters advies?

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen je of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we je inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd jouw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons!

  • onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • Persoonlijk advies;
  • Een vertrouwd kantoor in de regio;
  • mogelijkheden tot maatwerk;
  • goede begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek.

Wij bieden u een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dan vertellen wij wat wij voor je kunnen doen. Neem je contact met ons op?

 

Neem contact op