Esterun - gratis startbewijs winnen!

Op 14 mei 2023 wordt wederom de  Esterun in Escharen georganiseerd. Wij sponsoren, samen met Nh1816 Verzekeringen, dit evenement. We geven naast een mooie donatie ook gratis startbewijzen weg. Durf jij de uitdaging aan om 5 of 10 kilometer hard te lopen voor het goede doel?

 

Gratis startbewijs

Wil je kans maken op een gratis startbewijs voor de 5 of 10 kilometer? Stuur ons dan een e-mail op paulette@woltersadvies.nl  met jouw contactgegevens. De winnaars ontvangen bericht op 10 mei bericht. Niet gewonnen? Inschrijven kan tot 11 mei via https://inschrijven.nl/form/2023051400294-nl of op de dag zelf.

 

Goede doel

De Esterun wordt  georganiseerd door Loopgroep Grave op initiatief van Corry Bruijsten. Zij was zelf ziek en wilde graag dat de afdeling oncologie van het CWZ een meer huiselijke sfeer kreeg. Ook deze editie wordt geld ingezameld voor het goede doel, namelijk de oncologieafdeling van het Radboud UMC en Bernhoven. Zodat ook deze afdelingen kunnen worden aangekleed in huiselijke sfeer, ter ondersteuning van de patiënten die behandeld worden tegen kanker.

 

Doneren

Je kunt ook vrij doneren aan dit evenement via https://www.esterun.nl/doneren/ 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 08-05-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie