Nieuwbouwproject Robijnlaan Fase 1 in Cuijk

Heerlijk wonen in de Robijnlaan

In het noorden van Cuijk wordt in de wijk De Valuwe project Robijnlaan gerealiseerd. Hier komen 23 woningen in diverse typologieën: 13 tussen- en hoekwoningen, 6 levensloopbestendige rijwoningen en 4 tweekappers. Voor ieder wat wils dus!

Energieneutraal wonen
De woningen zijn bijzonder duurzaam, ze zijn namelijk allemaal energieneutraal. Dit houdt in dat de woning bij regulier gebruik zelf de energie opwekt die nodig is voor het gebouw. Toekomstige woningeigenaren profiteren hier direct van door veel lagere maandelijkse energielasten! Dat scheelt je met de huidige tarieven al snel honderden euro’s per maand.


Indien u, interesse heeft in een van deze woningen op het plan I am Grave, en u wilt weten wat dit voor u betekent met betrekking tot uw hypotheek en/of verzekeringen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Neem contact op

Wij werken onafhankelijk en maken samen met u, de voor U best passende keuze uit 30 geldverstrekkers.

Binnenlopen bij ons kantoor in Escharen of Boekel mag natuurlijk altijd, Welkom!

Waar:

De ligging van de wijk De Valuwe is bijzonder gunstig. Zo rijd je via de A73 binnen een kwartiertje naar het centrum van Nijmegen. Ook met het openbaar vervoer is Cuijk, dankzij station Cuijk, uitstekend bereikbaar.

 

Inschrijven:

Bekijk de projectwebsite  

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 25-12-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie