Doorlopende reisverzekering.

Heeft u in uw verzekeringspakket momenteel nog geen doorlopende reisverzekering, u heeft een kortlopende reisverzekering of wellicht wenst u uw doorlopende reisverzekering te wijzigen. Laat u door ons informeren.

 

Nederlanders gaan graag op vakantie. Gemiddeld wel 3 keer per jaar. Waar de één kiest voor een lange vakantie in het buitenland, kiest een ander voor weekendjes weg dichterbij huis. Of het nou in eigen land is of in het buitenland, een zorgeloze vakantie is een goed voorbereide vakantie.

Gaat u ook meerdere keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering voor u waarschijnlijk ook een goede keuze.

Met de doorlopende reisverzekering bent u standaard verzekerd voor extra reis- en verblijfskosten door overlijden, ziekte, een ongeval of vervoersproblemen door bijvoorbeeld een staking. En dankzij keuzedekkingen past u de verzekering precies aan op uw wensen.

En sluit u de verzekering bij in uw verzekeringspakket? Dan profiteert u van een hogere pakketkorting.

De doorlopende reisverzekering ook geschikt voor u?

Wilt u weten of de doorlopende reisverzekering ook past bij uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag uw persoonlijke situatie met u door. Samen kunnen wij dan bepalen of de doorlopende reisverzekering ook voor u een goede keuze is.

 

Neem contact op

 

 

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 25-07-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie