- Op dit moment hebben wij de onderstaande vacature  -

Als Allround Binnendienstmedewerker Verzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor zakelijke relaties, maar pak je ook indien nodig je verantwoordelijkheid in RegioBank werkzaamheden en het bedienen van particuliere relaties. De belangrijkste focus in deze functie is het bedienen van de zakelijke relaties.

Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar JOU!

 Omschrijving 

Wolters Advies is gevestigd in zowel Escharen als Boekel.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze  relaties. Je kent de meest gestelde vragen en staat onze relaties adequaat te woord. Je bereidt daarnaast de bezoeken van onze adviseurs voor en werkt deze naderhand uit. Je ziet commerciële mogelijkheden en assisteert de adviseur met het omzetten van contacten naar contracten. Bij Wolters Advies wordt gewerkt met zelfsturende teams en jij wordt hier onderdeel van en je werkt volledig mee. Je weet op de juiste momenten knopen door te hakken.

 Dit ben jij

 Bij voorkeur bezit je de volgende kenmerken en eigenschappen:

 • HBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent minimaal in het bezit van WFT Adviseur Basis en Schade Particulier; en Schade Zakelijk.
 • Je kunt omgaan met veel vrijheid en signaleert kansen.
 • Je bent een teamplayer en hebt een hands on mentaliteit.
 • Ervaring met (commercieel) klantcontact

                                                                               

Het is van groot belang dat je een échte teamplayer bent. Je bent onderdeel van het team en werkt volledig mee. Vanuit de teamgedachte zet je samen het beste resultaat neer. Dat is het belangrijkst!

 Dit zijn wij

Wolters Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau met vestigingen in Escharen en Boekel. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij ons volledig richten op de belangen van onze klanten. De klant is dan ook koning. Klanten kunnen bij Wolters Advies terecht voor onder andere: schadeverzekeringen, hypotheekadvisering, financiële planning, pensioenopbouw, vermogensgroei en risicobeheer. Regiobank maakt ook onderdeel uit van onze dienstverlening. 

 Bedrijfscultuur 

Mensen werken hier echt met hart voor de zaak en dat voel je wanneer je binnen loopt. Er staat een hecht team, waarbij men een hoge mate van verantwoordelijkheid kent, het team is dan ook zelfsturend. Een prettige werksfeer en een professionele houding naar de klanten maakt dit een kantoor waar werkplezier en uitdaging hand in hand gaan. Samen streven naar het beste voor de klant, maar dan echt! Daarnaast worden de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk ingericht.                                                 

Wat bieden wij?

 •  Een goed vast salaris;
 •  Een pensioenregeling;
 •  Ontwikkelingsmogelijkheden;
 •  Een dienstverband voor bepaalde tijd met als doel een  dienstverband voor onbepaalde tijd
 •  Een grote mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van de werkzaamheden met ruimte voor eigen inbreng en ideeën;
 •  Een goede werksfeer, informeel en betrokken
 •  Parttime is mogelijk

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Gert Wolters 0486-47 55 37 of Jery Dekkers van Personato 06-18353390

Spreekt bovenstaande je aan?

Stuur dan je CV en motivatie naar gert@woltersadvies.nl of j.dekkers@personato.nl. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.