Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

 • Escharen 0486 - 475 537 / Boekel 0492 - 321 632
 • info@woltersadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

                  Wij zoeken jou!  

Wolters Advies is op zoek naar: een Allround Adviseur Binnendienst waar je vooral verantwoordelijk bent voor de zakelijke verzekeringen, maar ook inzetbaar bent op de particuliere verzekeringen.  

Heb jij passie voor verzekeringen? Weet jij van aanpakken, ben je proactief en in staat om in de diversiteit van je werkzaamheden overzicht te bewaren? Ben je commercieel maar ook zeer dienstverlenend ingesteld, waarbij de klant centraal staat en heb jij ervaring en een soortgelijke functie? Neem dan snel contact op.

 

 

Omschrijving

Wolters Advies is gevestigd in zowel Escharen als Boekel. Wij zijn op zoek naar een Allround Binnendienst Adviseur voor voornamelijk de Zakelijke Verzekeringen, maar die ook inzetbaar is op de particuliere verzekeringen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze  relaties. Je kent de meest gestelde vragen en staat onze relaties adequaat te woord. Je bereidt daarnaast de bezoeken van onze adviseurs voor en werkt deze naderhand uit. Je ziet commerciële mogelijkheden en assisteert de adviseur met het omzetten van contacten naar contracten. Bij Wolters Advies wordt gewerkt met zelfsturende teams en jij wordt hier onderdeel van en je werkt volledig mee. Je weet op de juiste momenten knopen door te hakken.

 Dit ben jij

Voor de vacature Allround Adviseur Verzekeringen Zakelijk en Particulier bezit je de volgende kenmerken en eigenschappen:

 • HBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent minimaal in het bezit van WFT Adviseur Basis en Schade Particulier; en Schade Zakelijk.
 • Je kunt omgaan met veel vrijheid en signaleert kansen.
 • Je bent een teamplayer en hebt een hands on mentaliteit.
 • Ervaring met (commercieel) klantcontact

                                                                                                                                                                                                                                        Voor deze functie is het van groot belang dat je een échte teamplayer bent. Je bent onderdeel van het team en werkt volledig mee. Vanuit de teamgedachte zet je samen het beste resultaat neer. Dat is het belangrijkst

 Dit zijn wij

Wolters Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau met vestigingen in Escharen en Boekel. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij ons volledig richten op de belangen van onze klanten. De klant is dan ook koning. Klanten kunnen bij Wolters Advies terecht voor onder andere: schadeverzekeringen, hypotheekadvisering, financiële planning, pensioenopbouw, vermogensgroei en risicobeheer. Regiobank maakt ook onderdeel uit van onze dienstverlening. 

 Bedrijfscultuur 

Mensen werken hier echt met hart voor de zaak en dat voel je wanneer je binnen loopt. Er staat een hecht team, waarbij men een hoge mate van verantwoordelijkheid kent, het team is dan ook zelfsturend. Een prettige werksfeer en een professionele houding naar de klanten maakt dit een kantoor waar werkplezier en uitdaging hand in hand gaan. Samen streven naar het beste voor de klant, maar dan echt! De werkzaamheden worden zo ingericht dat het zo efficiënt mogelijk is.                                                  

Wat bieden wij?

 •  Een goed vast salaris;
 •  Een pensioenregeling;
 •  Ontwikkelingsmogelijkheden;
 •  Een dienstverband voor bepaalde tijd met als doel een  dienstverband voor onbepaalde tijd
 •  Een grote mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van de werkzaamheden met ruimte voor eigen inbreng en ideeën;
 •  Een goede werksfeer, informeel en betrokken

Ben jij onze nieuwe Adviseur Binnendienst Medewerker zakelijke en Particuliere verzekeringen?                                                                                                                                                                               Stuur dan je CV en motivatie naar gert@woltersadvies.nl. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Gert Wolters 0486-47 55 37.