Ruimere mogelijkheden voor senioren om in hun woning te blijven wonen.

Ruimere mogelijkheden voor Senioren om in hun woning te kunnen blijven wonen. 

Gelukkig zijn er weer ruimere mogelijkheden voor senioren om in hun woning te kunnen blijven woning. Veel senioren hadden tot op heden problemen met het verkrijgen van een nieuwe hypotheek, ondanks dat ze veelal kleiner gaan wonen. 

 

Door alleen naar de rentelast van een aflossingsvrije lening te kijken kan er meer worden geleend dan op basis van de normen die normaal gehanteerd dienen te worden. Veelal leidt dit tot een hypotheek met lagere hypotheeklasten dan dat je had.

  

Een aantal geldverstrekkers hebben hier ruime normen voor om het mogelijk te maken in de woning te blijven wonen ondanks dat het inkomen te laag is volgens de normale normen. Dit kan ook worden gerealiseerd door het oversluiten van uw hypotheek als de huidige geldverstrekker deze mogelijkheid niet heeft.

 

Vragen? Neem contact met ons op:

 

Hypotheken Wolters Advies 0486-47 55 37

hypotheek@woltersadvies.nl



https://woltersadvies.nl/contact

 

https://woltersadvies.nl/hypotheken

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-06-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie