Project I am Grave - Loft26

 

Wonen op een prachtige plek in Grave!


De flat van het voormalige Maaszicht wordt getransformeerd naar karaktervolle pakhuizen. Met “on top” 6 penthouses waaronder een aantal ook bereikbaar voor jongeren.

Oude en karaktervolle elementen worden behouden tijdens de transformatie naar hedendaagse en eigentijdse lofts/appartementen. De woningen in Loft26 zijn ruim van opzet, tot zelfs ca. 185 m2. Met de ligging aan de Oude Haven en ruime balkons, (dak)terrassen heb je een mooi uitzicht en bovenin is het uitzicht over de maas en de daken van Grave adembenemend.

 Start bouw: september 2020 Verwachte oplevering: 1e kwartaal 2022


Meer info op: https://www.iamgrave.nl/

Ook interesse in een van deze mooie lofts, appartementen of penthouses en u wilt weten wat dit voor u betekent met betrekking tot uw hypotheek en/of verzekeringen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.


Wij werken onafhankelijk en maken samen met u, de voor u best passende keuze uit 30 geldverstrekkers.

Telefoon: 0486-47 55 37  Mail: hyotheek@woltesadvies.nl

Binnenlopen bij ons kantoor in Escharen om een afspraak in te plannen mag natuurlijk altijd, St. Machutusweg 4a,  Welkom!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 10-03-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Hypotheek rente-alarm. Zo blijf je automatisch op de hoogte
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie