Sponsoring 3de editie EsteRun

Op zondag 12 mei organiseert loopgroep Grave de derde editie van de EsteRun. Het geld wat wordt opgehaald wordt gebruikt om een huiselijke sfeer te creëren op de afdeling B09 Oncologie van het CWZ. Dit is het doel wat hun loopmaatje Corry Bruijsten heeft opgezet. Helaas is Corrie enige tijd geleden overleden aan kanker.

Je kan deelnemen aan de 5 en 10 km, maar dit jaar zijn er ook twee kidsruns en vier mooie wandelingen uitgezet. De start en finish zijn op het Gildeterrein in Escharen, waar voor jong en oud nog van alles te beleven is.

Doe jij 12 mei 2019 ook mee aan de EsteRun? Het belooft echt een heel gezellige dag te worden, waarbij er - naast het hardlopen- ook nog van alles wordt georganiseerd rondom het Gildeterrein.

Wolters Advies is trots op dit initiatief van Loopgroep Grave. Daarom willen wij dit laten zien door een sponsoring in samenwerking met verzekeraar NH1816. Wij vinden het belangrijk om onze betrokkenheid te tonen bij onze regio.

Wij wensen alle deelnemers van de EsteRun veel succes!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-04-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie