Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan met een JongWijspakket.

Zit uw zoon of dochter al (bijna) op de middelbare school? Dit is een spannende nieuwe mijlpaal. Uw kind krijgt steeds meer vrijheid en zelfstandigheid. Ook op het gebied van geld.

Omdat u klant bij ons bent, helpen wij u hier graag bij. Want u kent ons al als Wolters Advies, maar wist u dat wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank zijn?

JongWijs is het jeugdpakket van RegioBank. Met een spaar- en betaalrekening. Dit pakket is speciaal ontwikkeld om uw kind stap voor stap te leren omgaan met geld.

Bijvoorbeeld met een betaalpas. Tot 13 jaar zit er zelfs een weeklimiet op de pas. En u kunt Internet Bankieren en Mobiel Bankieren aanvragen wanneer uw kind hier aan toe is. Alles kan, niets moet.

Leuk extraatje, vraagt u JongWijs met betaalpas aan vóór 27 april 2018, dan krijgt uw kind een mooi welkomstcadeau én €5 op de JongWijs Betaalrekening gestort.

Kom bij ons langs. Wij staan ook als Zelfstandig Adviseur van RegioBank altijd voor u klaar.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-04-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie