Stap over en krijg € 50,- cadeau!*

U kent ons als Wolters Advies Escharen. Weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor al uw bankzaken?

Wij zijn namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Heel handig zo’n bank dichtbij. Voor een persoonlijk advies kunt u gewoon even binnen lopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Een bank waar ze u kennen en alle tijd voor u nemen. Dat vindt u allemaal bij RegioBank. Juist nu is overstappen extra interessant, want als u nu overstapt met de Overstapservice krijgt u € 50 cadeau.

Wij helpen u graag 

Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. Kom snel langs of bel voor een afspraak.

* Deze actie loopt van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat uw inkomen storten. Vraag naar de voorwaarden.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 09-10-2017. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie