Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0486 - 475 537 / 0492 - 321 632
  • info@woltersadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Nieuwbouwproject Hof van Esteren

In gemeente Grave lopen op dit moment een aantal nieuwbouwprojecten. Het nieuwbouwproject Hof van Esteren in Escharen is er daar één van. Wat komt er financieel allemaal bij kijken als u een nieuwbouwwoning gaat kopen? Wij geven u hier graag advies over. Vraag daarom vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Onafhankelijk advies en vrijblijvend eerste gesprek

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen je of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we je inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd jouw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons!

Speciaal starterstarief nieuwbouwproject Hof van Esteren en andere nieuwbouwprojecten Gemeente Grave

Voor het nieuwbouwproject Hof van Esteren en andere nieuwbouwprojecten in gemeente Grave bieden wij een speciaal starterstarief aan voor ons hypotheekadvies. Wij vragen een adviestarief van €1.750. Voor dit tarief regelen wij voor u de beste hypotheekdeal.

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwbouwwoning en wilt u meer weten over de financiële kant van het kopen van zo'n woning? Via deze link kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan met u contact opnemen om een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen.