Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • Escharen 0486 - 475 537 En van Boekel 0492 - 321 632
  • info@woltersadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Nieuwbouwproject Hof van Esteren

In gemeente Grave lopen op dit moment een aantal leuke nieuwbouwprojecten. Het nieuwbouwproject Hof van Esteren in Escharen is er daar één van. Wat komt er financieel allemaal bij kijken als u een nieuwbouwwoning gaat kopen? Wij geven u hier graag advies over.

Onafhankelijk advies en vrijblijvend eerste gesprek

Bij Wolters Advies nemen we alle tijd voor je. We spreken rustig je wensen en mogelijkheden door, leggen je de hypotheekvormen uit en vertellen je of je in aanmerking komt voor speciale regelingen. Ook geven we je inzicht in de kosten welke komen kijken bij het kopen van een woning, want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kun je veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd jouw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons!

  • Gespecialiseerd in hypotheken voor nieuwbouwwoningen;
  • Speciale startersregelingen;
  • Goede begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek;
  • Onafhankelijk advies, vergelijking van ruim 30 geldverstrekkers;
  • Tijdelijke actie: € 150,- korting op de advieskosten voor kopers van nieuwbouwprojecten in de gemeente Grave.

Speciaal starterstarief nieuwbouwprojecten in de gemeente Grave

Voor het nieuwbouwproject Hof van Esteren en andere nieuwbouwprojecten in gemeente Grave krijgt u € 150,- korting op het hypotheek advies. Voor een All-in prijs van € 1.750,- regelen wij voor u de hypotheek die het beste bij u past. Daarnaast krijgt u eerlijk advies over de bijhorende verzekeringen. Wij ontzorgen u geheel in dit traject. Heeft u interesse in het kopen van een nieuwbouwwoning en wilt u meer weten over de financiële kant van het kopen van zo'n woning? Via deze link kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan met u contact opnemen om een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen.


Wij geven u hier graag advies over. Vraag daarom vrijblijvend een eerste gesprek aan!